yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

SÜPANGLE

1 litre süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı kakao
1 kare bitter çikolata

İç: kek parçaları
Damla çikolata
Üstüne hindistan cevizi

Bitter çikolata dışındaki bütün malzeme muhallebi kıvamında pişirilir.Ocağın altı kapatılınca çikolata içine atılıp karıştırılarak eritilir.
Kek parçaları sütle ya da meyve suyuyla ıslatılıp kapların dibine konur,üzerlerine damla çikolata serpiştirilir. Süpangle paylaştırılır. Soğuyunca üstleri süslenir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: