yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

Böyle tarifleri çok seviyorum.Bir taşla iki kuş 🙂 Aynı hamurdan iki farklı lezzeti yakalamak çok hoş…Hamur aynı,hatta içleri de küçük farkla aynı…ama lezzetleri tamamen farklı 🙂

200 gr yumuşak margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
Aldığı kadar un

Tüm malzemeyle yumuşak bir hamur yoğrulur.Hamur ikiye bölünür.


Tatlı lor poğaçası için :
250 gr tuzsuz lor
Ağız tadınıza göre şeker

Üzerine :Pudra şekeri

Tuzlu lorlu poğaça için:
250 gr tuzsuz lor
tuz,maydanoz,dereotu

Üzerine : yumurta sarısı,susam

Önceden ısıtılmış fırında 190 derecede pişirilir.

Reklamlar

Comments on: "TATLI LOR POĞAÇASI & TUZLU LORLU POĞAÇA" (2)

  1. sarımutfak said:

    ooo hem tatlı hem tuzlu süpermiş ben tatlıdan alayım
    ellerine sağlık
    hayırlı ramazanlar

  2. birdilimdus said:

    Süppperrr çok pratik bayıldımmm, hayırlı Ramazanlar dilerim.

    Sevgiler,
    Evren

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: