yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

MANTAR SOSLU ET

1/2 kg kuzu şişlik et
1/2 kg mantar
1 soğan
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1/2 limon suyu
1 yemek kaşoğı tereyağı
tuz,karabiber,sarmısak tozu
zeytinyağı,un

Tereyağı eritilir,rondodan geçirilmiş soğan kavrulur.Limon suyu ve temizlenip doğranmış mantarlar eklenir,mantarlar suyunu salıp çekene kadar pişirilir,1 yemek kaşığı nişasta ,karabiber,tuz ve sarmısak tozu eklenir. Başka bir tavada unlanmış etler zeytinyağında kavrulur,mantar sosuyla birlikte servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: