yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

SARDALYA TAVA

Sardalyayı bu yaz Seferihisar-Sığacık’ta bu şekilde yedik,çok güzeldi,börek gibi çıtır çıtırdı.Tabi hemen tarifini istedik.Ben de ilk fırsatta denedim. Tavsiye ederim,gerçekten çok güzel oldu.

1 kg sardalya (temizlenmiş,orta kemikleri çıkarılmış)
1 şişe maden suyu
1 su bardağı un
Kızartmak için sıvıyağ

Maden suyu ve un karıştırılır,sardalyalar bu karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılıp kağıt havlu üzerine çıkarılır.

Reklamlar

Comments on: "SARDALYA TAVA" (1)

  1. Madensuyu ilginç.Unu kabartır balığada lezzet verir.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: