yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

SARDALYA TAVA

Sardalyayı bu yaz Seferihisar-Sığacık’ta bu şekilde yedik,çok güzeldi,börek gibi çıtır çıtırdı.Tabi hemen tarifini istedik.Ben de ilk fırsatta denedim. Tavsiye ederim,gerçekten çok güzel oldu.

1 kg sardalya (temizlenmiş,orta kemikleri çıkarılmış)
1 şişe maden suyu
1 su bardağı un
Kızartmak için sıvıyağ

Maden suyu ve un karıştırılır,sardalyalar bu karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılıp kağıt havlu üzerine çıkarılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: