yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

HAVUÇLU KEK

Günlerim çok yoğun,koşuşturmalı geçiyor,çok istememe rağmen buraya vakit ayıramıyorum. Okullar kapanana kadar da böyle gidecek sanırım.
Kekim birkaç tarifin birleşmesiyle oluştu. Çok ama çok lezzetliydi.
.

3 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 şişe maden suyu
2 su bardağı rendelenmiş havuç
1 paket kabartma tozu
1 paket dr. Oetker premium vanilya
3 su bardağı un
3 yemek kaşığı nişasta
1/2 su bardağı iri kıyılmış ceviz
1 çay kaşığı zencefil
1 avuç kuru üzüm
.
Yumurtalar ve şeker iyice çırpılır,yağ,maden suyu eklenip karıştırılır.Kabartma tozu,vanilya,zencefil,un ve nişasta ayrı bir yerde karıştırılıp karışıma eklenir.En son havuçlar ve cevizler eklenir.Yağlanmış kalıba dökülür.Üstüne bir avuç kuru üzüm serpilir.Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirilir.
Reklamlar

Comments on: "HAVUÇLU KEK" (6)

  1. Canımmm ellerine sağlık harika olmuş sevgiler…

  2. NE GÜZEL KABARMIŞ.ELLERİNE SAĞLIK CANIM.KOCAMAN SEVGİLER..

  3. Çok güzel kabarmışşş görüntü harika ellerine sağlık…Mutlu hafta sonları:)

  4. very, very nice!Compliments from Nina,California

  5. kokuyu alabiliyorumellerine sağlıksevgiler

  6. ne kadarda güzel kabarmış,kokusu burnuma kadar geldi,nefis…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: