yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

GLAZÜRLÜ KURABİYE

.
Hafta sonu kızımla bu kurabiyeleri yaptık ve büyük bir zevkle süsledik 🙂 Kendi süslediği için mi bilmiyorum hiç yemediği kadar iştahla yedi bu kurabiyeleri.Süsleme glazürü Dr.Oetker’den. Kutudan 4 tüp çıkıyor. (kırmızı-sarı-yeşil-beyaz)
.

125 gr tereyağı ya da margarin
1 su bardağı şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı zencefil veya
1 çay kaşığı tarçın
Aldığı kadar un
.
Yumuşak bir hamur yoğrulur.15-20 dakika kadar dinlendirilir.Merdaneyle 0.5 cm kalınlığında açılır, kurabiye kalıplarıyla şekillendirilir. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 15 dakika üstleri beyaz kalacak şekilde pişirilir. Arzuya göre süslenir.
Reklamlar

Comments on: "GLAZÜRLÜ KURABİYE" (3)

  1. Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

  2. Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

  3. bu ürün markette gözüme çarpmıştı oldukça pratik kullanması sanırım denemek lazımprenses ve annesininde allerine sağlıkşimdiden mutlu bayramlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: