yeni lezzetler,yeni paylaşımlar…

PROFİTEROL

Profiterollerin yapılışı ekler pastayla aynı.Tek fark şekillendirirken minik toplar yapıyoruz. Profiterollerin sönmemesi için piştikten sonra hemen fırından çıkarmıyoruz,ılındıktan sonra fırından alıyoruz.Altlarından delip içlerine bol krema dolduruyoruz.Servis yapacağımıza yakın önceden hazırlayıp buzdolabında soğuttuğumuz çikolata sosunu döküyoruz. Daha önce dökersek profiteroller yumuşar.

Benmari usulü eritilmiş bitter çikolata profiterollerin üzerinde katılaşıp donacağı için daha güzel sonuç veriyor.
Reklamlar

Comments on: "PROFİTEROL" (8)

  1. Ya şu topların güzelliğine bir bakın. Ellerine sağlık canım. Vallahi çok lezzetli görünüyor.SevgilerimleCanan

  2. muhteşem bir görüntü, ellerine sağlık arkadaşım….

  3. ellerine sağlık…sevmeyen varmıdır..:)nefis görünüyor..

  4. Çok güzel görünüyor.Ellerinize saglık.Sevgilerrrr…..

  5. Hımm bayılırım canım ellerine sağlık….

  6. hmmm nefis elelrine saglik canim…

  7. Anonymous said:

    ya 200 derecede kaç dakika pişiyorlar acaba pişerkendemi hiç kapağını açmıyacağız fırının yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

  8. 200 derecede 15 dakika yeterli olur,fırının kapağını hafifçe aralayabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: